Bye

Sista inlägget för idag/pöss

Rihannas stil på hennes konserter.



Dethär är typ Rihannas stil på hennes konserter.Jag tycker att det inte
är så finnt.Man kan ju inte gå med dom här kläderna på stan.


Onsdag!

Sorry för världens dåligaste uppdatering...Hade skola idag va ganska trött.Har nyss ätit en liten macka med oboy gott.Har fortfarande inte hittat min sladd till kameran så jag får ta outfit bilder med mobilen.Snart är det påsklov åhh jag längtar.Har typ inget att skriva haha /Pöss
 
    Sitter och äter Ben Jerrys från igår och kollar på andra avenyn.
    Inte den finaste bilden men man får väl bjuda på sig själv haha!

Tisdag!

Hej alla!
Ett snabbt inlägg blir det, hade skola sen kom jag hem käkade lite mellis och nu har jag bråttom till utveckling samtal sen träning /Pöss

Sista inlägget för dagen!

Mitt sista inlägg för dagen kommer inte hinna  blogga  hhar en läxa att göra och sen kolla på tv osv/Pöss

Finalisterna!

Här är finalisterna nu är det upp till er om vem som vinner så rösta på!

www.latteliten.blogg.se


www.jjesssikahansson.blogg.se


Hemma!

Har haft träning, va inte på topp hade lite ont i huvet men det gick bra ändå.Har precis ätit lite pirog (stavning) till midag riktigt gott!Snart ska jag sätta mig och se vilka som är värda veckans blogg, och sen kolla på hollywod fruar!/Pöss
 
Stockholm i mitt hjärta, haha jag skoja men sommar 09 det regnade på bilden.


Måndag!

Hej alla!
Har haft en ganska kort skoldag idag.Åt nyss Ben Jerrys gott!Ska snart ha träning/Pöss

Ps:Kul att många vill vara med på veckans blogg tävlingen fick även en massa mejl!

Bli veckans blogg hos mig!





Nu kan du bli veckans blogg!Allt du behöver göra är att skriva en kommentar i dethär inlägget och skriva att du är med.Sedan  är resten  upp till mig!

                                                    LYCKA TILL!


Söndag!

Hej alla!
Sorry för dålig uppdatering hade match idag så jag han inte.Åt precis kött med ris och nån sås.Har typ inget att skriva men i nästa inlägg kommer jag ha en liten tävling!/Pöss

Sushi!

Va på min systers match dom förlorade.Sen åkte vi och köpte sushi gott!Och nu sitter jag här och bråkar om en godispåse med min lillebror haha./Pöss
 

Rubrik?

Är hur trött som helst,måste ta en dusch och pigga upp mig lite.Ska snart äta lite lunch potatis med kyckling och nån sås blir det.Sen ska jag fota dagens outfit!


Får snart dammp på blogg.se det går inte att lägga ut bilder och att blogg.se är trög!

Vem bär den bäst?


Lördag!

Godmorgon på er!
Sorry för dålig uppdatering.Hade jättemycket att göra så jag han inte...Hade skola sen träning sen skulle min klass ordna ett disco.Sen kom jag hem och kollade på lets dance och datorn va seg.Idag kommer jag försöka blogga mycket.
 

Godnatt!

Godnatt på er alla nu stänger jag av datorn och gör lite andra grejer!

Rubrik?

Hej alla!
Har precis kollat på Bella§Tyra show,kul att paow var gäst.Imorgon är det Fredag äntligen!Iaf ska förbereda mig inför skolan imorn osv/Pöss


Sno stilen av Mary Kate!


Dagens outfit!



Tröja under: Gina
Bas linne: Gina
Skinnjacka: Bikbok
Halsduk: Gina
Strumpbyxor:H&M
Väska:H&M
Converse



New Moon!

Hej!
Har ju studiedag idag så.Jag drog och möte upp Hannah Julie och Linn.Vi gick runt i centrum och fikade lite.Tänkte köpa en jeansjacka men den passade inte...Nu sitter  vi här hemma hos Linn har passat på att ta en outfits bild.Vi sitter och kollar på New Moon haha Linn är helt kär i Edward och jag och Julie är helt kära i Jake och Hannah sitter där och gap skrattar för Julie  skrek haha!/Pöss

Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen.Våffler finns i olika smaker som choklad laktos fri våffeltårta osv.


Till ett kvarter sur grädda tages 2 kvarter vatten, ett halvt kvarter smält smör och 2 stycken ägg. Alltsammans vispas väl tillhopa med så mycket gott vetemjöl att det ringlar sig efter vispen när han upplyftes. Bakas sedan på vanligt sätt.
NB. Till dessa våfflor bör vara god tjock grädda, som intet är för gammal, så bliva de goda.

Till 15 laggar:
3 ¼ dl sur tjock grädde eller crème fraîche
6 ½ dl vatten
1 ¾ dl smält smör
2 ägg
ca 5 dl vetemjöl


Torsdag!

Hej alla!
Godmorgon på er.Själv har  jag studiedag idag ska ta det lugnt och villa orkar typ ingentinng haha.Men jag kommer uppdatera mycket :)

Godnatt!

Nu stänger jag av datorn sorry för dålig uppdatering men jag orkade inte söka upp datorn och blogga lixom/Pöss

Vem bär den bäst?


Onsdag!

Hej alla!
Har haft en lång och rolig dag.Började 8 med livskunskap kom lite försent...Sen hade vi hålltimme sen engelska vi kollade på en film som är jätte bra.Sen rast efter det svenska jobbade med boken om mig som  jag inte har gjort klar.Sen va det lunch köpte pizza i stadiongården gott!Efter det gick jag till tandläkaren dom lagade min tand skönt..Sen gick jag tillbaka till skolan och hade no det var ganska kul när jag och Hannah skratta åt ingenting.Sen franska prov,det gick väl sådär.Sen gick jag till centrum och möte upp mattis vi gick runt där och tråka och kolla på kläder.Sen gick vi hem till mig och åt tårta haha.Sen gick vi till mattis och va inne på datorn och kolal på andra avenyn och nu är jag här.Imorn har jag studiedag jippi.Ska vara med Hannah och JUlie undra vad vi hittar på kanske dra och fika haha!

Godnatt!

Nemen gud nu måste jag plugga glömmde bort det :S Men jag stänger av datorn nu kommer inte uppdatera så mycket för direkt efter skolan ska jag mattis och issa.s till centrum och kolla runt lite/Pöss

Frågor och svar!

Vad är det för sport du går på du skriver aldrig det?Svar:Jag spelar basket jag brukar faktis skriva det nu förtiden för ni skriver en massa kommentarer om det. :)

Vad tycker du om Dessie om paow? Svar:Man ska ju vara ärlig på svar så jag måste väl säga vad jag tycker.Jag börjar med paow för min del skriver hon exakt allt som kommer i hjärnan och det är bra men så mycket skit ska man inte skriva jag förstår att hon skojar ibland men seriöst det är inte 25åringar som läser hennes blogg.Själv är jag 12 men jag läser inte hennes blogg varje dag.Hennes blogg är på ett sätt bra och på ett sätt väldigt dålig men nu ska jag inte vara för taskig, för hon har väl bra sidor också som hon inte visar, det har väl alla! :)
Dessie bodde tagga ner lite dom faktis ganska lika på deras sätt men hon skriver för mycket om att hon är rik självklart är det bra att ha pengar men herregud vi har förstått det.Jag tror att hon bloggar för att få pengar men det skulle vara kul om hon uppdaterade mer ingen mer skit så taskig ska man inte vara!

Värför lägger du inte in bilder på din outfit! Svar: Min USB sladd är borta...Annars tar jag faktis bilder och har dom i kameran!

Hallå!
Värför har du inga tävlingar, man vill ju vinna saker också!!!
Svar:Oj du det har jag glömmt snart kommer det än tävling om att vinna en sak hihi det är hemligt!

Gillar du fokis blogg? Svar:Hon är en väldigt söt och snäll tjej det jag gillar mest med henne är att hon aldrig har skrivit skit om andra så ja!


Tips!




             En riktigt söt sommar kläning som man kan ha på nån kväll på sommaren med en 
             liten tröja till!
                                                  349♥

Grattis

Det var så längesen jag länkade andra och jag tycker själv att det är kul när man har tävlingar och blir länkad.Så då måste man väl starta en lite kommentars tävling men det var väldigt kort nämligen 3min haha riktigt kort då!Grattis Anna en söt liten tjej som hittade hit.Hon bloggar väldigt ofta och lägger ut bilder, läs den värt ett försök!
                                      www.annaahagman.blogg.se

Den första som kommenterar!

DEN FÖRSTA SOM KOMMENTERAR BLIR LÄNKAD! :)


Puuh...

Hej alla!
Har haft en riktigt hård träning idag så jag är nästan slutkörd!Åt lite mat från det landet jag kommer ifrån Eritrea det var riktigt gott faktis!Nu har jag precis tagit en dusch och sitter här och kollar på bigest loser.Ska självklart försöka blogga men jag hår prov imorn på franskan så jag måste plugg.

      
           Haha längesen när båda vi va sjuka!


Hilary duff!


Top: Gina tricot
skor: Haléns
arband: Urban Outfitters
Shorts: Ginatricot
skinjacka: Asos

Tårta!

Hej alla!
Tisdag idag hade lite lektioner så det var väl skönt!Det fannas prinsestårta i kylen så jag har ätit 2stora bitar goottt!Ska ha träning snart ha träning så jag måste förbereda mig./Pöss

Godnatt för er som är trötta!

Sista inlägget för dagen måste läsa lite och sen kolla på hollywood fruarna som gör bort sig det är så kul!/Pöss

Om jag kunde drömma!

För er som kanske vill läsa twhiligt bökerna läs dom.Man blir beroende man kan typ inte sluta läsa för man har bilden i sitt huvud vad som händer och sen måste man fortsätta.Det står bakom boken såhär obs beroende framkallande då började jag skratta men sen när man började den ägeeer!Fast inte filmen den kommer jag aldrig tycka om.


Allt från Bikbok!


De här shortsen är snygga!Högmidjade ljusa shorts på sommaren med nåt under eller nått blomigt linne.
                                             299kr♥

Ett par snygga leggings med lite skin på knäna riktigt balt tycker jag!Passar inte direkt till sommaren,eller jo om det är lite blåsigt eller kyligt nån dag så är det bara att sätta på dom men annars ska man ju ta den tiden med ett pr riktigt söta/snygga sommar kläder haha en ganska lång text :)

                                                 199kr♥

    
En riktigt snygg jeansjacka den är ganska dyr faktis men det är kanske värt priset eller vad tycker ni?
                                                   
499♥

Svenska hollywoodfruar

Snart är det dags för svenska hollywoodfruar,jag tycker det programet är helt okej.Dom skämer ut sig ganska mycket enligt mig. Hur kan 50åringar ha en barbiefest där dom hyr killar som dansar m.m med dom? Det är bra att dom har kul men herregud på tv?Dom kunde lika gärna spendera dom pengarna på nåt bättre kanske skänka pengarna till dom fattiga eller spara dom till nåt bättre.Men alla i världen tänker inte så lånsiktigt
(inte jag heller ibland) men om jag skulle ha barn och vara med på tv skulle jag väll uppöra mig någolunda bättre!

Jeansvästar hiss eller diss?

Nu till våren så kommer jeansvästarna in igen! Vad tycker ni om de?

Måndag!

Hej alla!
Har haft en ganska bra dag idag utom att det är Måndag då blir man sur...Hade vanliga lektioner sen slutade jag gick till tandläkaren.Sen hade jag basket träning och ja jag har håll haha det trode väll typ alla jag älskar socker som sagt!Har uppdaterat riktigt dåligt idag för att det är vardag och att man har skola och sport så det är inte lätt att söka upp datorn då haha!Ska blogga snart/Pöss
 
                        Min lillebror i sommras!

Lika som bär!


Semifinalen väntar!

Hej alla!
Har precis mumsat i mig lite bullar!Vi vann matchen semifanel väntar där vi också vinner hoppas jag.Iaf det är skola imorn kommer dööö!...Har en massa läxor och prov denhär veckan!Nu ska jag tänka possetivt och njuta av sista helgdagen./Pöss

Maaatch!

Nu drar jag till matchen!Hoppas vi vinner mot central.För er som inte vet vilken sport jag går på så går jag på basket det är riktigt roligt!/Pöss

Vem bär den bäst?


Dagens?

Dagens bok: Om jag kunde drömma (Twiligt boken)
Dagens låt: Manboy med Erik Saade haha!
Dagens nedräkning: Vet inte :S
Dagens smink och hår: Lite mascara och utläpp mitenbena (stavning)
Dagens måste: Hitta min USB sladd får snart dammmp förfan!
Dagens kändis:

 
  
Hilary Duff i en riktigt snygg outfit!

I jakten efter Julia!

Har precis kollat på i jakten efter julia den va riktigt bra!Se den på svt play om ni missade den igår asså i Lördags.Nu ksa jag käka lunch och sen kolla på matchen som dom i mitt lag ska spela/Pöss


Statstiken stiger!

Åh jag är så himmla glad,statsiken har stigit otroligt mycket välkomna till min blogg alla 172 nya läsaren.Släng gärna en kommentar när ni ändå är här självklart försöker jag svara på alla kommentarer jag får.Hihi älskar er alla ni gör mig så glaad!

Sommar kläder allt från hm!


         Jeansshorts endast 99kr!

       
                Coola glassögon 49:50kr
 
               Ett vanligt linne 49:50 kr!
 
 
        Ett par söta ballerina skor 129kr!     

Hemma!

Hej alla har kommit hem från centrum.Köpte inget speciellt utom bullar haha lite fika hemma!
Det snöar otroligt mycket...Igår va det för varmt och idag är det för kallt vad är det för väder igentligen?!
JAG VILL HA SOMMAR! Dom i mitt lag ska ha match idag så jag åker och hejar om jag får skjus av nån?Ska fortsätta leta nu efter min USB sladd som har varit borta i 2veckor typ.En så länge få ni kolla på dom gammla bilderna haaha!/Pöss

Dagens fråga?


Är du en tjej eller kille som läser min blogg?


Godmorgon

Godmorgon på er alla!
Ska in till centrum med mamma vi ska kolla på lite rammar sen ska jag hem snabbt inlägg/Pöss

Sno sommar stilen av Linsey Lohan

Sitter och kollar på hollywood fruar för jag missade den i Tisdags.Tänkte köra med en sno sommar stilen av Linsay.Det var länge sen jag la ut bilder på grund av att min USB sladd är borta...Men nu kör vi med en sno stilen hära haha!

Rihanna!



   Söta Rihanna 2006!

 
    Rihanna 2010 nu då.

Hennes gammla låtar var riktigt bra men nu har hon också bra låtar fast inte lika bra.Gillade mer gammla Rihanna med dom lugna och bra låtarna hon som alltid hade ett leende på läpparna på hennes musikvideos.


Rolig daag!

Hej!
Hade en lyckad dag kan man säga haha!
Köpte ett par basketskor som va snygga.Sen drog jag och möte upp mattis vi drog in till stan och kollade på kläder.Hon köpte lite men inte jag skulle ha köpt ray ban gassögonen (falska) men dom va inte så finna när jag prövade dom.Köpte lite mat som inte var gott enligt mig satt också bredvid en läskig gubbe som skrek haha stekte oss i solen plus grader fast för min del var det ibland varmt iblan kallt.Träffade på bloggaren Louise hon som äger bloggen febbs trevligt frågade om jag kunde ta en bild med henne och hon va riktigt snäll också!Aa men nu måste jag dra/Pöss

Lördag!

Hej alla!
Kommer ha mycket att göra idag så jag kommer inte blogga så mycket bara på kvällen då.Ska åka och köpa basket skor.Och sen möta upp mattis och kolla på kläder i kista

Designen klaar!

Nu är min design klar taack paulina för hjälpen!

www.pinkscreen.blogg.se

Hemma!!!

Hej!
Har haft träning den var ganska lugn.Och nu sitter jag här mamma hade bakat en tigerkaka riktigt god haha som vanlig skriver jag om mat mattis tycker det också!Men nu ska jag duscha och ta lite roliga bilder och sen blogga mer och sen är det lets dance /Pöss

Trääning :))))))

Nu drar jag.Har riktigt brättom/Pöss

Freeedag!

Hej alla!
Hade en helt ok fredag,eller den är inte slut än!Men skoldagen iaf hade ganska ont i huvudet och orkade inte skriva men jag gjorde allt för att bli klar med svenska grejen.Så nu kan jag njuta av min helg.Har redan en massa planer ska ha match ska åka in till stan och köpa basketskor ska kanske till kista och kolla på kläder med mattis.Skoldagens hörjdpunkt:På musiken fick vi köra en rolig tävling om att sjunga fredagsmys haha!Men nu har jag riktigt bråttom till träningen/Pöss
 
          Har fått den här frågan flera gånger vilken kamera jag
          fotar med.Denhär och en till som jag inte har bild på!

Bella§tyra show!

Hej alla nu är det bella och tyra show på www.bellatyrashow.se/Pöss

Rubrik?

Hej alla!
Har redan börjat min helg med att slappa äta lite chips och läsa frida!Imron är det iaf fredag längtar ha det så bra snabbt inlägg blev det/Pöss

Torsdaaag!

Hej alla!
Har haft skola idag var ganska trött också så det gick ingen vidare.Men jag hade också prov på engelska som gick helt ok tror jag.Har inga planer idag men snart kommer det en överaskning till er läsare tror jag iaf men vi hörs!

Ps:Bella och tyra show är idag kuuul! :)

Om jag kunde drömma!




Har lånat boken om jag kunde drömma.Gillade inte filmen men mina kompisar säger att boken är bättre det är väll värt ett försök om twilligt filmen är så känd borde bäll den var bra.Iaf har prov imorn kan ganska mycke faktis ska till hallen och städa efter damatchen..Orkar igentligen inte men jag måste!

Ray ban!!!?

Jag döör vill verkligen ha såna glassögon skulle beställt såna men då blev det nåt fel.Nån som vet var man kan köpa billiga såna på nån butik utom i NK där kostar dom 900kr...Hjäälp skriv ni som vet!/Pöss

Onsdag!

Hej!
Har inte bloggat på länge på grund av mycke plugg.Men nu måste jag blogga jag älskar ju att blogga men ibland orkar man inte.Iaf har ätit lite mellis nyss hade gäster.Men dom gick nyss.Igår hade jag skola hade syslöjd min lärare sa att jag skulle göra nåt varje gång,varje gång jag ska göra nåt orkar inte jag så nu gjorde jag nåt snabbt en tygpåse haha!Men den kommer bli snygg faktis har klippt ut lite typ lila såklart.Fast jag vill göra nåt på tips?Väskan passar perfekt till sommaren efter man har badat eller nåt.Idag hade jag en vanlig skoldag utom att franskan var inställd yees!Första gången på länge med min nya franska lärare iaf.Skulle igentligen inte skriva nåt inlägg som inte handlade om mat som jag lovade mattis men det får bli nästa inlägg!/Pöss
 
          Är sugen på en kall dricka!

Hemma

Hej alla!
Kom hem från träningen åt lite middag och sen duscha nu  sitter jag här och kollar på spårlöst...Hörs!
 
        Danmark!!!

Tisdag träning! :)

Hej!
Har precis ätit mellis ska förbereda mig inför träningen som börjar snart.Så det här blir ett snabbt inlägg som vanligt men vi hörs/Pöss

Rubrik?

Hej alla sitter och kollar på wallander med en chipspåse i handen.Ska förbereda mig inför imorn skoltime!
Kommer ha en ganska lugn träning imorn puhh måste verkligen lugna ner mig har varit stressad typ hela veckan.

Hemma från träningen!

Hej alla!
Har precis kommit från träningen och den var riktigt hård.Det är skola imorn...Iaf ska njuta av min sista helgdag med lite chips och  dip och kolla på nån film kul va?Ska dra nu och leta efter min usb slad vart är den?!Det är därför det inte kom outfit bilder men idag ska jag hitta den förfan!
 
            Jag och mattis för ett tag sen!

Sno stilen


Söndag!

Hej alla!
Va i stan med min syster och hennes kompis sen drog vi till deras match.Dom vann och nu sitter jag här ska snart ha träning så jag måste förbereda mig bloggar mer snart/Pöss

 

Vem bär den bäst?


Godmorgon

Hej alla!
Godmorgon på er gick upp ganska tidigt idag.Har inga speciella planer idag utom att gå på min syras match och sen har jag själv träning ska typ ta en sväng förbi centrum med nån.Tyckte ni att Anna va bra på melodifestivalen?Tyckte att Anna var bra men salem var bättre sen eric såklart!

Stan

Nu ska jag dra in till stan och vara där med mamma och lillebrorsan/Pöss

 

Morgon

Hej alla!
Godmorgon på er har precis ätit frukost.Idag har jag inga planer ska typ sitta hemma och städa snabbt inlägg.

Tyra § Bella show!

Jag kollade på bella§tyra show igår.Den var väldigt bra men den hakade upp väldigt mycke kan jag nog säga fick starta om den 5gånger....Det bästa va när kenza var där älskar kenza!Skulle kanske tänka mig att se den igen om jag har tid då.Nu har jag lite bråttom hem/Pöss


Fredagsmys!

Hej alla!
Är hos Johanna.Y med Hannah vi kollar på honey.Nu ska jag brätta ad gjode efter träningen kom hem åt spagetti med köttfärsås.Sen duschade jag och möte upp hannah och johanna sen drog vi till konsum och köpte lite godsaker och nu sitter vi här och myser bloggar mer när jag kommer hem/Pöss
 

Träning!!!!

Hej alla har bråttom till träningen så det här blir ett snabbt inlägg!/Pöss

Ps:Jag spelar basket för er som undrade!
 
             Jaaag!

Duscha

Nu ska jag ta en dusch.Sen sätta mig och fika mamma har bakat nån gott luktar det som/Pöss
 
            Man ser inte vad som står.Det står I <3 secrets! 

Sno stilen!


Torsdag!

Hej alla!
Min dag.Kom till skolan hade lektioner rast och annat.Sen vad det lunch spagetti och köttfärsås!Sen drog jag hannah och julie till en godis butik och köpte godis.Sen slutade jag skola pappa hämtade mig och Hannah vi drog och hämta min lillebror sen kom vi hem då hade pappa köpt pizza på Torsdag finns det nåt bättre?Jag och min lillebror åt mycket och nu är jag här.Har ingenting att göra/Pus!
 
              Haha igår!

Torsdag!

Hej alla!
Min dag.Kom till skolan hade lektioner rast och annat.Sen vad det lunch spagetti och köttfärsås!Sen drog jag hannah och julie till en godis butik och köpte godis.Sen slutade jag skola pappa hämtade mig och Hannah vi drog och hämta min lillebror sen kom vi hem då hade pappa köpt pizza på Torsdag finns det nåt bättre?Jag och min lillebror åt mycket och nu är jag här.Har ingenting att göra/Pus!
 
              Haha igår!

taco timeee!

Hej alla!
Jag och syran ska göra tacos nu igen!Men jag är riktigt sugen på det så då får det bli tacos ju på en Onsdag/Pösss
 
           Fick klockor av mamma en lila och en orange
                      Dagarna<3klockor!!!!

Dagens outfit!



  Jeans tights:Veromoda!
  Linne:Gina
  Tröja:Gina
  Jacka:Jc riktigt gammal!

tv!

Nu ska jag kolla på tv/Pöss

Lång daaag!

Hej alla har precis ätit mellis.Hade en väldigt lång skoldag idag,men nu ska jag bara ta det lungt och kolla på andra avenyn på datorn och plugga.Vi hörs!

Skolaa!

Hej alla sitter i skolan.Ska snart ha lektion ville bara skriva att jag lever haha!/Pöss

Vad ska jag göra?

Hej alla sitter här och är helt utråkad kollar på tv men det finns inga bra pogram äter balerina kakor också mums choklad smaken och hallon smaken är godast ju!Haha en snabb bild på mig nu!
   
              Haha snygg frillla va!

Dagens outfit!


   Tog ju bara en sväng förbi centrum för att käka lunch,
    så det blev det här frös faktis inte fast jag hade jacka också!

Tröja:Gammal vet inte var ifrån.
Linne:Gina är ganska gammal också.
Linne under:Gina asså ett bas linne.
Strumpbyxor:Hm.
Converse:Vet inte nånstans i stan haha!

Ta det lite lungt!

Hej alla skulle villa idag sa vårdcentralen så det blev ingen skola.Drog till centrum med mamma och käkade på tacobar gottgott!Och nu är jag hemma ska kanske baka nåt vet inte vad kanske muffins?Iaf vi hörs /Puss
 
   Dagens meny natcho the lux gott!!!

Rubrik?

Ska dra till värdcentralen har ont i ögonen så jag måste undersöka dom sen ska jag till skolan/Pöss
 

Godnatt!

Nu ska jag stänga av datorn godnatt!

Tv

Hej alla!
Har precis  duschat sitter här och kollar på spårlöst ska dra snart och plugga/Pöss
 

Vem bär den bäst?


Trääning!

Nu drar jag till träningen/Pöss

Och så bröjar skolan!

Hej alla!
Har haft skola idag sådär faktis.Sen drog jag hem har precis ätit en macka ska sätta på mig träningkläderna snart och dra till träningen/Pöss
 

Snabb dag!

Hej alla!
Tog en snabb sväng förbi sumpan och åt lunch med mamma och lillebrorsan det blev en subway macka ofc!Sen drog jag till vasalund med jossan och issa.b sen va det träning kollade på  för jag vill bli helt frisk ju.Har precis ätit middag ska platta håret snart/Pöss

 

Rubrik?

Hej alla sötnosar!
Är mycket bättre nu så jag tror att jag ska på träningen.Ska dra och äta lunch snart vet inte vad jag ska äta men det blir nåt gott hoppas jag!Föresten igår gjorde jag middag stolt!Ris med kyckling och nån sås  fast den gjorde mamma, det blev faktis gott!Ska dra nu ganska onodigt inlägg igentligen men men/Pöss
 

Låt!

Den här låten är riktigt bra där många kändisar är med också!

Lika som bär!


Sjuk idag med!

Hej alla!
Är sjuk idag med...:( Hör verkligen ingentring i det andra örat och är jätte snorig och har ont i halsen!Så det blrir en hemma dag idag med./Pöss

Plugg!

Nu ska jag sätta mig och plugga.Undra hur länge jag kommer plugga inte länge iallafall/Pöss
 
             Jag för 1år sen när vi skulle flyga!

Sverige-Usa.



   Det är faktis sant,men jag tycker det ser snyggare ut med ett leende på läpparna!


Sjuk idag med!

Hej bloggen är sjuk idag har inte gjort nåt speciellt.Eller jo städat garderoben första gången på 100år haha!Idag är det melodifestivalen så jag ska sätta mig och kolla på det/Pöss

 
         

Fredagsmys!

Hej bloggen sorry för dålig uppdatering.Hade två träningar idag så jag var kvar i hallen med hela laget köpte en macka rostbiff med potatisallad.Hör ingenting på det högre örat...Mamma kommer snart med lite thai-mat längtar!Ha en bra Fredag/Pöss

 
     Fotade icen (stavning haha) i hasseludden fråga inte värför.

Pannkakor!

Gjorde nyss pannkakor.Först fick jag dammp för jag gjorde dom konstiga hela tiden.Men dom 3sista blev riktigt bra fast jag åt upp dom, är propmät nu!Ska ta en sväng ut snart behöver lite luft även fast jag är sjuk, är föresten lite bättre har inte halsflus längre nu är jag bara täpppt i näsan och hör typ inget när nån pratar haha.Men imorgon blir jag säkert frisk.
 

Vem?


Igårdagens outfit!



         Tröja:Hm
         Jeans tights nya dom är svarta:Bikbok
          Väska:Från spanien syrans

Va lite små sjuk igår med träffade en massa folk orkar inte blogga mer/Pöss

Sjuk

Hej alla!
Är sjuk idag så jag kommer inte blogga så värst mycket tror jag.Så det blir en hemmadag/Pöss
 
                Fick Frida tidningen nyss perfekt! ;)

Bilder!



       Toan
 
           Badkaret (eller källan) i  badrummet!
 
                Shampoot!
 
         Jag dricker soppa haha!
 
                Jag och min syster.
 

            Mamma.
 
          Jag


Hemma!

Hej alla!
Kom hem för några timmar sen hade det jättekul i haseludden förutom att jag hade halsflust..Bilder kommer alldeles strax./Pöss

Nu drar jag!

Va i vårcentralen för jag hade halsflus och dom skulle typ undersöka  mig är bättre nu efter alvedonen.Ska snart åkta till haseludden är verkligen taggad!Så jag kommer inte blogga på länge men jag kommer ta en massa bilder som ni får se på när jag kommer hem imorn då.Ha det så bra för det kommer jag ha hihi!

 
           En bild på mig!


Spa!

Jag ska på spa imorn med min mamma och syster.I haseludden det ska bli jättekul!Så jag kommer inte blogga imorn och på Onsdag eller asså jag kommer hem på Onsdag ska dra nu och duscha/Pöss
 


Gör en god milkshake!


Frågor och svar!


Hej Sharon jag har en massa frågor.
1.Värför valde du just namnet dagrnaa?
2.Gillar du godis?
3.Heter du sharon på riktigt?

Svar:

Hej du!
1.Jag valde namnet dagarnaa för att det är ju dagar haha,har faktis inget bra svar tyckte väl att det var bra.Igentligen ville jag att den skulle heta dagarna,eller Sharons,eller Alices men allt var upptaget så jag tog dethär namnet gillar faktis de.
2.Jag älskar godis jag är en riktig socker människa tackar aldrig nej till godis haha!
3.Ja mina föräldrar döpte mig till det så det är mitt riktiga namn.

Hej hur gjorde du din header?

Svar:

Hej.
Paulina i mitt basketlag som äger bloggen www.pinkscreen.blogg.se gjorde den.

Hej vilka bloggar brukar du läsa?

Svar:

Hej jag läser alla möjliga faktis och självklart dom som kommenterar då måste man ju svara.Jag läser kenzas superbra enlig mig, Fokis fast då ibland för hennes klädstil och sånt är inte direkt min smak men ibland gillar man vissa saker!
Och en blogg som jag nyligen har börjat läsa olivia hennes blogg är bra och hennes klädstil.Och Louise tjejen som har blogg febbs riktigt bra!

Dagens outfit!

Hej alla sötnosar här kommer en snabb bild på dagens outfit!
 
       Dålig bild...
Tröja:Gina
Jeans:Bikbok dom är igentligen ljusa kameran ljuger haha!

Hamburgare

Hej bloggen sorry för dålig uppdatering.Vaknade kl10 gick och åt frukost och nu två mackor och oboy.Nu väntar jag på lunchen hemma gjorda hamburgare bröd gott eller jag har inte smakat än.Sen ska jag klä på mig chilla kanske ta en sväng i centrum.Sen har jag träning sen vet jag inte riktigt ska typ ut efter.

 
      Sommaaar asså det är rutnaäpplen men jag hade bara lust haha!

RSS 2.0