Tjäna ihop pengar!

Gratis bio är en riktigt bra hemsida där man kan vinna en massa saker och tjäna ihop pengar.Jag tycker ni bodde pröva och bli medlemar i den hemsidag.

         www.gratisbio.se

Final

Hej alla läsaren.Hade match och vi vann mot nåt finsk lag, nu e vi i final  nåt utlänkts lag.Ikväll ska jag kolla på tv och bara slappa, bloggar mer senare. Pöös!


        Blev lite konstig i bilden...

Grymt bra film!

Kollade på starstruck som sagt.Filmen var grymt bra glömmde skriva vilken tid den började haha, men ni kan kolla på repriset imorn kl12 eller nåt på disney.Jag önskar att jag bodde i LA eller New york! Ska ta en bild på mig just nu.Föresten jag har en cup Lampe cupen så jag kommer inte blogga så värst mycket men jag kommer försöka, har saknat bloggen så nu är det roligt att blogga!

Freeedag!

Hellu!
Hade en kortskoldag idag, ganska skönt faktis satt typ och kolla på film alla lektioner haha fast alla var typ 70als filmer haha!Efter skolan drog jag hem åt mellis och tog det lungt sen drog jag ut med Jossan Naomi och Danni vi gick runt en ganska kort stund det började spöregna...Nu är jag hemma och sitter och ser fram imottt filmen Star Struck på disney!Tar en outfits bild innan filmer börjar. Kram!


  
                 Villa i fred minnna converse...


Torsdag!

Hej alla läsren.Hade skola idag sen drog jag och några vänner till centrum tanken var att vi skulle köpa skolavslutnings kläder men det gjorde vi typ inte haha jag prövade badkläder.Men Hannah fick hem lite skolavslutningskläder jag tänkte köpa en kläning eller nåt gulligt nån som har nåt tips på kläningar?.Fick iaf hem ett linne och några ringar och ett hårband.När jag kom hem slappade jag bara och kollade på tv imorn är det premiär för två filmer
Sex and the city 2 och Starstruck!Ser mest fram i mot Starstruck för se and the city värkar tråkig..Imorn e det freeedag, superskönt med helg har förseten cup! Kram!



Glöm inte, Bella och Tyra show idag!!! :)

You smile i smile- Justin Drew Bieber!


Onsdag

Tjenaa!
Hade skola idag prov också, det gick bra.Sen gick jag till läkaren jag har typ en bullla eller nåt i munnen dom tog en masa prover spruter....Sen gick jag hem åt och kollade på tv.Sen möttte jag mattis vi va i hennes gård och åt glass sen träffade jag på angelica och stella vi gick runt.Sen kom jag hem och är nu inne på datorn ska duscha nu sen läsa frida börjar 8 imorn så jag måste upp ganska tidigt. Försesten tycker ni att jag ska skaffa twitter och blogga där? Fett kul ju men  det är ganska svårt haha. Kram!

25/5

Hej alla!
Slutade helt plötsligt blogga, för att jag inte orkade jag var inte inne på datorn ofta.Men nu har jag blivit lite sugen på att blogga hoppas jag forsätter!Hade skola idag gympan var inställd så jag gick hem och åt och kolla på tv.Sen hade jag bara en lektion sen slutade jag, idag är det basketavslutning kul!
Föresten ni kanske inte vet en anledning att jag inte orkade blogga va att jag var ute väldigt mycket, specielt den senaste tiden och att jag har darbbbas av bieber fevern haha!Iaf nu ska jag forsätta läsa bloggar och vara inne på facebook. Kram!

09:39

Godmorgon på er alla!
Vaknade för nån timme sen åt precis lite frukost.Idag ska jag sitta sek sen har jag match sen vet jag inte.Haren basket cup som heter Bravo. Kram!

Sooool!

Hellu.
Hade halvdag idag med, trevlans! Hade bara 3 lektioner sen slutade jag åkte direkt till stan och möte upp några vänner.Vi gick runt där i typ 5timmar haha, köpte inget speciellt utom ett svart naglack som var billigt i In§Finn kostade bara 15kr.Åt lite och fikade lite brownies med glass, sjukt gott!Satt där och dräglade när dom som jobbade hållde på att göra nya...Åkte sen hem och nu sitter jag här.Gud vad finnt väder det va idag solen strålar!Har cup hela helgen plus imorn. Kraaam!
 

Slutade tidigt

Hej alla läsaren.
Hade idrottsdag idag, slutade kl 12 nicccceeet.Har ingenting att göra har träning sen. Blää jag suger på att blogg! pöSS

Hellu

Hej alla läsaren!
KOm hem från träningen åt lite middag drog sen till konsum och handlade lite matsäck det blev köpta pannakokor haha.Börjar kvart i åtta imorn så jag måste lägga mig tidigt. kram!

Måndag

Tjena mittbena!
Åt nyss hemmagjord pirog riktigt gott!Ska ha träning snart, sen åka och handla matsäck till imorn.Har nämligen frilupppsdag fridrott, haha jag suger på det..Nu ska jag chatta lite med kompisar och sen klä på mig inför träningen sen dra! Kram!

Söndag

Tjena!
Vaknade ganska tidigt idag, åt lite frukost och kollade på tv.Har inga planer idag eller jo träning senare mot kvällen. Kram!

Dagens outfit!



 Blus under: Veromoda
 Jeans leggings: Bikbok
 Kofta: Bikbok
 Jacka: Gammal
 Halsduk: Gina
 Väska: Hm
 converse: USA

Stan

Tjena!
Jag suger seriöst på att blogga, iallafalll dom senaster veckorna.Va i stan idag med några kompisar.Köpte lite rea saker haah.Lunchade på kungshallarna kebabtallrik såklart!Nu är jag hemma och typ gör inget ska kolla på tv och ruttttna ikväll orkar inte gå ut på dethär pisss vädret! Kram!

Fredag!

Hej alla!
Sorry för världens dåligaste uppdatering.Sitter och kollar på hollywood fruar i tv 3 play.Det blir ett kort inlägg. kram!

The week...

Kom hem för nån timme sen.Har haft en kass uppdatering denhär veckan på grund av att jag har haft läxor varje dag och träningar och vara med vänner och familj osv.Menmen det blev ingen sabway macka åt i donken istället haha.Nu ska jag kolla på tv och softa! Kram!

Torsdag!

Hej alla!
Hur mår ni?Själv mår jag sisädär fast jag är gladare nu.För jag ska till sumpan och käka på subway med mamma trevlans!Hade 5lektioner idag sen slutade vi halv 3.Nu ska jag svara på kommentarer sen dra till sabway.Missa inte bella § tyra show ikväll kl 21:00 på deras bloggar eller på deras hemsida. Kram!


Kokosbollar!

Bakade nyss kokosbollar.Dom blev riktigt goda!Är inte direkt bra på att baka och laga mat men jag försöker ibland blir det gott ibland blir det inte gott.Haha är tvungen och berätta dethär.När jag var liten lekte jag att jag kunde göra kakor jag tog allt som fanns hemma och bara blandade i och åt haha gud det smakade som bajjs!Men nu tänker jag mig för.Iaf kollade nyss på sista avsnittet av anadra avenyn, kommer sakna det programet kommer sakna när jag och Elvira och Julie sitter och snakar om vad som kanske kommer hända nästa avsnitt...Ska ta kokosbollarna från kylen och äta dom och kolla på tv och läsa på inför engelska glosorna. Kram!

 


Vinnaren



  Grattis Paulina, du blev veckans blogg.Tryck på bilden så kommer
  ni till hennes blogg!

       www.pinkscreen.blogg.se

Onsdag!

Tjena!
Hade match igår mot killarna förlorade med ganska mycket poäng.Hade en lång skoldag idag är sjukt trött nu efter alla läxförhör haha!Vill göra kokosbollar nu men jag vet inte om jag orkar har mycket läxor till imorn också...Men vi får se.Kram!


Tisdag!

Hejsan!
Hur mår ni?Jag mår sådär.Ska ha mtch idag mot killarna fast först seketariat lärning!Haha jag och jossan satt som sek föra året och dom sa att vi förstörde matchen....Åt precis en toast macka det var ett tag sen, jag tycker smakar plast fast ändå god haha!Nu ska jag kolla på tv och bara slappa för snart har jag match. Kram!


Finalisterna!



http://claaaudias.blogg.se/

          
http://liinaab.blogg.se/


          www.pinkscreen.blogg.se



                        http://browneis.blogg.se/


                  http://vwiicks.blogg.se/


Nu har jag skrivit alla 5finalisterna nu är det bara att se till så man får mest röster, man får rösta 1gång.

Måndag

Hejsan!
Hade en vanlig skoldag idag, franska elevensval sen lunch sen so engelska och matte slutade 10 över tre.Har precis ätit mellis.Föresten kul att många vill vara med på veckans blogg tävlingen tar ut 10finalister idag. kram

Godnatt!

Åt nyss middag lite sent.Ska snart ta en dusch och sen läsa inga fler inlägg idag! Kram

Träning

Hej alla har bråtttom till träningen.Bloggar kanske senare glöm inte att anmäla er till veckans blogg tävlingen.Kram!


Veckans blogg!



    Nu kör vi igång med veckans blogg.Jag utser finalisterna ikväll eller imorn.Skriv bara att ni är med så är resten upp   till mig. Kram!

Daim!

Hejsan.Vilket toppenväder!Tog en promenad själv och lämnade en lapp angåenda Frida tidningen ska fortsätta prenumera tidningen ägeer!Iaf köpte också en daim choklad mums riktigt gott var det!Nu ska jag sitta och bajsa på mig, nej men jag har ingeting att göra ska kanske starta en tävling? Kraaaam!


Ur§Penn

QBL02103C12101-117F164561

                            Snygga klockor från Ur§Penn!

08:44

Godmorgon!
Är sjukt trött och har jätte ont i halsen, kan nästan inte prata...Jag tror det blir bättre mot dagen!
Villket strålande väder det har börjat komma blad på träden!Ska ta en sväng ut och göra nåt och sen ha basketräning jag tror det blir löpning. Kram!
 

Strawberry!

Hej alla sötonosar!
Åt precis jordgubbar, dom var riktigt goda.För nån vecka sen köpte jag jordgubbar och dom var hårda och äckliga.Snart är det sommar!Längtar som fan kommer typ åka till grönan hela tiden.Sitter och svarar på kommentarer och lyssnar på musik Justin Biebers musik såklart!Det var nån söt tjej som mejlade mig och frågade en massa frågor som jag inte brukar skriva i bloggen, håller vissa grejer privat såklart!Men några frågor ska hon få svar på om jag inte hade skrivit det tidigare..Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och läsa bloggar! Kram!


        

Hur gammal är du?


  Hur gammla är ni som läser min blogg nu?

  Själv är jag 13.

Lördag

Tjena!
Har varit i centrum med Anahita och Elin.w vi gick bara runt och åt glass och snakade lite.Sen gick Elin och jag följde med Anahita hem vi försökte göra en design men jag var så petttig och ville ha en bra bild som jag tyvär inte hade...Nu sitter jag här, ska snart göra lite mat till mig själv.Och sen forsätta blogga och lyssna på musik. Kram

RSS 2.0