2010-06-30

Tjabba!
Har varit ute och sprungit med johanna.Sen åt jag pasta hemma och nu sitter jag och kollar på tv har gäster också.Har en skål fylld med jordgubbar här gott!Nu ska jag fortätta titta på tv. Kram!


                                       I frankrike.


Varmt!

Tjoho!
Det e lika varmt som igår typ.Ska kanske ut ändå.Men det kliar som fan på benan , tål ju  inte klor när jag har badat kliar det alltid...Åt så mycket godsaker igår som kanske inte e det nyttigaste.Ska ha en tävling i bloggen snart.Nu ska jag äta lite lunch och sedan, ut och springa. Kram!
 
                                     elias!


Från h§m


                                           129kr

10:36

Hellu!
Idag blir det nog en hemma dag ska städa lite tvätta håret osv.Kommer nog bloggar ganska mycket.Ska äta frukost nu. Kram!


Godnatt!

Hej alla!
Gud vad varmt det va idag!Badade med jossan och träffade på en massa andra folk där.Jag blev sjukt brun solade faktis inte.Nu sitter jag och gotttar mig med glass, och läser bloggar.Nu ska jag svara på kommentarer och sen kolla på tv. Bye!

Badaaa!

Hej alla!
Ska åka och bada idag med Johanna!Ska ha en liten picknik med små godsaker och mackor osv.Hoppas det inte regnar senare, tror inte det, det e sjukt varmt nu.Nu ska jag packa och sedan möta henne kameran följer med så det blir lite bilder. Kram!

Leggings med grejer på?



Fråga från en läsare.

Värför skriver du så mycket om Justin?
Svar:
Jag skriver mycket om honom för jag e ett stort fan av honom och att han e sjukt söt, alla gillar som sagt olika men jag bloggar faktis inte så jätte mycket om honom dock ibland.

Shopping!

Hellu.
Sorry för jag inte har bloggat idag.Har varit i stan hella dan åkte dit imorse och kom hem nyss.Köpte väldigt mycket lägger kanske upp bilder senare.Nu ska jag kolla på tv och sedan läsa frida.Fler inlägg kommer senare. Kram!

The Real World

Sitter och kollar på The Real World på mtv som vanligt.Föresten har fått en prick på pannan som kliar sjukt mycke men jag brukar få såna ibland sen går dom bort efter typ 1vecka eller nåt.Iaf miassar snart pogramet haha. Kram!



                                     Me and Julllan!


Vs


Justin gråter på Down To Earth.


Dagen innan konserten blev Justin frågad vad den här låten handlade om.
Och då sa Justin att det var om hans föräldrars skillmässa.
Och då sa tydligen dom där två tjejerna sagt att det var hans fel att dom skilldes osv.
Så han fick skuldkänslor osv, tycker fett synd om honom asså gud man blir själv
ledsen.Kolla när han gå ut ur senen det var inte meningen och gitarristerna börjar
gå fram och spela för det.Men han var stark nog och fortsatt sjöng dom andra låtarna
med att leende på läpparna :)



Det var ett fan som filma!




          På 0:18 om man tittar noga så gråter han :(

Muffins!

Hejsan!
E på bättre humör efter att ha ätit mina goa muffinsar som jag gjorde!Kollade nyss på 16and pregnent hon var så taskig mot sin kille det e lite rätt åt henne.Nu e det Taking the stage på mtv!Imorn blir det ganska dålig uppdatering ska in till stan med mamma och shoppa men när jag kommer hem blir det bilder. Ha DeT BäSt!
 

                                  Mmmm...



                         

Bloggens näst kortaste inlägg.

Hellu e lite små sjuk så det blir ingen bra uppdatering ha det bra alla som e friska! Kram!

Shorts!


                                         Från hm 199kr♥

Ett söt linne.


                         Ett gulligt linne från hm 149kr

Snabbt inlägg!

Hej alla!
Har städat lite hemma och tjänat lite pengar ska snart gå ut.Det blir ett snabbt inlägg kommer med flera senare.
 Ha det bäst!


11:26

Hej alla!
Det e ganska dåligt väder.Åt nyss frukost och kollade på Justin bieber i mtv där han vlde ut 20 låtar som han tyckte va bra.Nu ska jag kolla på the hills bloggar mer senare. Kram!

23:42

Hellu e  utråkad och trött.Prövade försten mina fake naglar som jag fick förut,  dom e hur obekväma som helst.Asså man kan inte ens trycka på fjärkontrollen-.- Kommer typ aldrig använda dom haha fast jag har ändå pajat alla...  Har inget att  skriva.Jo Justin Bieber e sååå söt på ett klipp då han gör en tiger min men han e söt på alla filmer ändå ♥ Kram!

 
      
                       Vill ha godiiis nuuu!


kändisarna som brunetter & blondiner


Taack!

Vill tacka Anahita som har hjälpt mig väldigt mycket med header osv.Gå in på hennes blogg.

                                           WWW.BROWNEIS.BLOGG.SE

20:43

Gud vilken ät dag, åt typ hela tiden haha.Fast inte så onytigt åt till lunch torsk med nån sås och potatis, efterätt pannakakor med glass och jordgubbar, och till middag förätt nån sil grej med potatis som jag inte åt så mycket av till varmrätt oxfile med potatis och en massa såser sen kladdkaka till efterätt gott.Nu sitter jag och lyssnar på musik. 

 
                                         Maaat!
 


 


                      Pannkakor!
 
                                     Strawberries!
 


Bra lååt!



        Grym låt som sötnosen Justin Bieber sjöng för nåt år sen!

Midsommar!

Tjena!
Midsommar idag ska göra en pannkakstårta hahah!Sen ska jag typ ut med några.Dagens höjdpunkt pannkakstårtan!E helt kär i en skjorta från JC herravdelning måste köpa den innan vi åker till Turkiet. Har inget att skriva hejdååå.


Happy!

Tjohoo!
E superglad nu.Fick en massa saker av mamma och pappa som dom hade köpt orkar inte fota dom nu.Och så kom dom hem med en stor pizza till hungriga utråkade mig!Fick högtalaren filmer och shorts.Ska köpa converse i Turkiet fast jag vet intr vilken färg ska köpa flera.Nu ska jag ut med några vänner. Kram!

Söt halsband!



                                                        345kr i cooco lite dyrt bara! ♥

13:24

Sitter och läser frida och äter pirog gott!Ska snart ringa jossan och snacka med henne om allt möjligt haha!Ska kanske bada imorn i sjön vilket jag inte har gjort iår..


           Jag och nyss egofotar lite haha!

En fråga från en läsare.

Hej jag undar värför du aldrig svarar på kommentarer som t.e.x när jag säger rösta på mig på veckansblogg så svarar du aldrig  värför det?

Svar:
Hej jag svarar inte för att jag inte gillar reklamer men vanliga frågor på bloggen eller söta kommentarer osv svarar jag alltid på! :)


Trött!

THejsan!
Va ute igår med min syster drog in till stan på kvällen och käka på burgerking för vi hade kuponger haha!Sen drog jag hem lyssnade på musik kollade på tv osv sen somnade jag.Idag har jag inga planer ska ligga och sova ett tag e sjukt trött..Sen kanske blogga senare.Åhh gud jag sitter och kollar på videos med Justin Bieber hela tiden han e så söt asså!
 
 
                                               ♥

Onsdag!

Hejsan!
Gud vad snabbt dagen gick.Sprang ju runt sjön idag 1och ett halvt varv med mattis.Sen sprang vi upp för backen 5gånger en lång backe.Sen drog jag hem tog en snabb dusch tog det lungt åt rostbiff med potatisallad och baguette gott!Sen drog jag och möte upp mattis igen och åkte in till stan, vill köpa en massa saker men hade inte tillräkligt pengar med mig..Ska köpa imorn istället om det finns kvar då.Köpte yogurt glass sjukt gott!Köpte också lite godis och lånade några böker från bibblan.Nu ska jag kolla på tv och ta det lungt lägger kanske ut outfits bilden sen. Kram!
 

                               Taylor i Måndags! :)

Ut och springa, sen picnik

Ska på joggingtur med mattis snart.Sen efter ska jag på picnik med Anahita vet inte var det kanske blir ganska dålig uppdatering under dagen men på kvällen bloggar jag! Kram!

09:12

Godmorgon på er alla.
Vaknade kl7idag på grund av att det kliade i ögonen tål ju inte polen, sjukt jobbigt!Åt sen frukost och kollade på
so you think you can dance somnade om igen i typ 10min.Nu e jag vaken och pigg!Ska bada idag med issa.s issa.b och mattis men jag vet inte om det e säkert annars hittar jag väl på nåt annat!Föresten måste skriva dethär fick reda på det i Måndags.Ska kanske åka till nåt land typ Turkiet det vill min syster så det kommer typ bli det jag tror vi åker i början av Juli!Nu ska jag lyssna på musik och kolla på tv. Kram!

Jeansskjorta



                    Jeansskjorta 249kr på h§m♥

Dagens outfit!



                             Tröja:Ginatricot
                             Shorts:Hm
                             Skor:Skopunkten
                             Raybans:Glitter
                             Armband:Från Lettland

Träning

Har träning nu kl 7 efter träningen kommer outfits bilden.Väldigt kort inlägg. Kram!
 


Remiix!


Rolig dag!

Gud vad roligt det va igår!Det var fulllt med människor där och man köade fast man ändå hade vip.Såg en massa bloggare också.Åt först sushi sen köade vi e tag sen gick Julie och (stor handlade) haha hon köpte en massa godsaker kortspel tidningar osv.Sen åt vi på donken haha fatta hur mättt man blev.Sen var det inläppp typ 4 eller nåt.Träffade även på Issa.b, Mattis, Jossan. Man såg dom men inte så bra asså Taylor och Kristin.Åt nyss lunch ingen frukost haha vaknade typ nyss va sjukt trött efter igår dagen, men det va kul! Kram!
Biler kommer senare om igår dagen.



Twhiligt event!

Hej alla läsaren!
Kommer kanske inte blogga idag för jag ska på twhiligt event snart för att köa sen kommer jag vara där hela dan.Men det kommer en bildabomb när jag kommer hem haha! Kram!

Äntligen klar!//Anahita

Hej Sharon's blogg! Anahita hära!
Det var jag som fixade designen:-D
Nu är den helt klar, hoppas du blev nöjd♥

Om du vill ha en design så kontakta mej på: [email protected]
(hoppas jag fick gästblogga här..hehe<3)

Kram! [ www.browneis.blogg.se ]

 


Dagens outfit!



Tröja: Från Frankrike
Linne:Hm
Shorts:Hm

Väldigt suddig bild.

Storhandlat

Tjena!
Drog till Subway med pappa och köpte en macka, älskar subways mackor!Sen åkte vi och stor handlade mat.Ska kolla på film och äta chips med dip gott!Lägger ut outfits bilden senare. Pööss

Parfym!



 Hellu alla läsaren , jag brukar aldrig blogga om parfymer.Men denhär har nåt speciellt som luktar så himmla gott tycker jag!Ska köpa den.Det Paris Hiltons parfym om ni inte visste det.Iaf lukta på den så kanske den faller på smaken hos dig vem vet haha. Kram!

2010-06-20

Tjena !
Vaknade ganska tidigt åt frukost, och kollade på tv kollar på Kanadas best topmodel nu i 3an.Tänkte bada idag med några men det känns som att det kommer regna...Annars göra jag väl nåt annat.Nu ska jag duscha lite snabbt och sedan lyssna på musik. Kram!


                                 Jag och mattis


Klänning


               Fin klänning från h§m 99kr, finns i 4olika färger♥
            

Söt väska


                 Nu 99kr orginal pris 149kr från h§m ♥

19 Juni

Hej!
Sorry för dålig uppdatering, har varit borta från atorn på dagen och på kvällen var jag hos Anahita och gjorde en design till mig.Visst blev den fin?
Gjorde nyss mat kyckling med ris och kallsås fett gott ju.
Tog en promenad runt lötsjön åt macka där,sen gick jag hem och kollade på bröllopet.Sen drog jag hem till anahita med elin.Nu ska jag läsa bloggar och vara inne på facebook! Kram!


Sockrig drink men ganska god ändå...


Oj vad det regnar....

Det var ganska tur att jag inte gick ut det regnar och blikstrar.Fast jag har det ganska skönt sitter och kollar på
Bring it on och äter glass och gömmer mig under täket haha.Det blir en hemma kväll också tror jag ,orkar inte gå ut i regnet...Nu ska jag fortätta se på filmen och sedan gå in på datorn igen. Bye!


Bild från google!

Snygga jeans short från hm!



                      Snygga jeanshort 199kr i h§m ♥

Då ska man göra nåt eller?...

Tjena!
Det blev en liten städag.Har städade lite i rummet åt lite lunch kollade på tv va inne på datorn och läste bloggar.Längtar sjuktmycket till twhiligt event!Föresten de hade jag inte sagt i bloggen haha!Ska dit med Julie.Letar lite i hemsidor efter sommarkläder måste köpa mer jeans och toppar pch tröjor.Funderar på att baka fast jag e lite trött får se.Nu börjar sola sticka upp lite ska kanske ut och springa eller nåt ähh jag säger ska hela tiden fast jag gör typ inte de haha. Kram!
 
 
              Jag i båten.

rubrik

Hejsan.
Skulle till grönan med issa.b men det e väldigt kallt, och jag får inte tag i henne-.- Men jag ringer henne igen vi kanske kan göra nåt annat.Fick en fråga på bloggensmejl (som jag aldrig får haha) vrf jag inte lägger ut outfits bilder längre.Jag svarade på hennes mejl men till er andra, jag ska försöka lägga ut outfits bilder när jag har tid just nu e det faktis sommarlov och då vill man vara ute och ha kul och ha en massa träningar osv men det e klart jag måste uppdatera flitigt om jag har en blogg.Haha ni fick inget svar direkt men jag kan inte lova att jag gör det varje dag men ibland!Iaf nu ska jag ringa igen / Kram!


   Mattis och jag i båten va i riga Lettland föra veckan typ!

Somebody to love videon e hääär!!!!



Här e den somebody to love videon, som alla biebers har väntat på.Jag tror jag e bland dom första svenska bloggarna som lägger ut den, grym dans iaf!

Im back...

Hejsan, har nästan inga läsaren nu på grund av att jag inte har bloggat på länge men nu ska jag försöka blogga som mycket jag kan.Vill ha hjälp med en ny header så den som vill hjälpa mig mejla mig på [email protected] .
Har träning idag men innan ska jag till centrum med mamma och köpa en ny bikini!Sen ska jag hem och äta sen kanske ut med nån. Kram!


RSS 2.0